Loading...

Veganees is het meest unieke Aziatische restaurant in Amsterdam. Met een kleurrijk en vrolijk interieur, een terras dat de hele dag in de zon ligt en altijd bediening met een glimlach is deze plek perfect voor iedereen. Geniet met jouw gezelschap van Aziatische gerechten in Amsterdam Centrum. 

Veganees is iedere dag geopend voor lunch en diner. Onze menukaart staat vol met klassiekers, maar ook Aziatische fusion gerechten. En het mooiste: alles is 100% vegan. Zonder concessies op smaak, creativiteit en kwaliteit. 

Onze keuken

Al onze kleurrijke Aziatische gerechten komen uit de heerlijke keukens van Vietnam, India, China, Thailand, Korea en Japan. Met hier en daar Asian fusion invloeden uit andere landen. Onze chef-kok haalt zijn inspiratie uit de heerlijke smaken van het Asian streetfood en weet hier de heerlijkste gerechten van te maken met verse groenten, tofu, tempeh en andere voedzame ingrediënten. 

Daarnaast kun je genieten van Aziatische cocktails in onze bar. De bartender staat iedere avond voor je klaar om verse cocktails te bereiden. Op onze cocktailkaart staan ongeveer 12 kleurrijke Aziatische cocktails met een unieke smaaksensatie. 

Voel je thuis bij “Veganees” en laat je verrassen in het leukste Aziatische restaurant van Amsterdam.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!