Loading...

De Veganees is hét restaurant voor groepen in Amsterdam. Sinds de opening van Veganees in 2021, hebben we al veel verschillende groepen over de vloer gehad. Altijd krijgen we positieve reacties, voor groepen doen we namelijk nog net iets beter dan normaal ons best. Vanaf 8 personen serveren we voor groepsdiners ons shared-dining favourites menu. Dit menu bestaat uit 8 gerechten, die we in 3 rondes serveren. Dit is inclusief een proeverij van verschillende desserts. 

Het leuke aan dit menu is dat iedereen van alle verschillende gerechten kan proeven, zo ontdekt iedereen van het gezelschap weer nieuwe dingen. Hoe groot de groep ook is, wij zorgen voor genoeg en lekker eten. We kunnen groepen tot 100 personen faciliteren, mail voor de reservering van je groepsdiner naar info@veganees.com. Heb je specifieke wensen, we denken graag met je mee. Vermeld dit dan in de e-mail. Wil jij dus met een grote groep eten in Amsterdam? Neem dan contact met ons op!

Private dining

Wil je privé genieten van de heerlijke smaken van Veganees, dat kan in onze private dining zaal. Hier kun je tot 12 personen dineren om iets speciaal te vieren. Speechen, je eigen muziek, eigen versiering, het kan allemaal. Wil je dus private dining in Amsterdam? Mail dan voor meer informatie naar info@veganees.com!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!