Loading...

Bij Veganees halen we onze inspiratie uit heel Zuid-Oost Azië. Lees hier hoe we de Vietnamese keuken hebben geïntegreerd en hoe we bekend staan als beste (vegan) Vietnamees restaurant in Amsterdam. Als je ongekend lekker Vietnamees uit eten wil en ook nog eens volledig plantaardig wilt blijven ben je hier aan het juiste adres.

De Vietnamese keuken

De Vietnamese keuken kenmerkt zich door haar robuuste smaken en gezonde gerechten. Vietnamees eten is van met veel verse kruiden, groenten en noodles of rijst. Altijd vers bereid en gemaakt volgens eeuwenoude recepten. Typische gerechten voor de Vietnamese keuken zijn Loempia’s, Pho en een Summer Roll. Veganees haalt inspiratie uit heel Zuid-Oost Azie en steekt veel klassiekers in een modern (vegan) jasje.

Onze Vietnamese inspiratie

Veganees is het beste Vietnamese restaurant in Amsterdam als het gaat om vegan moderne versies van deze klassiekers. Onze chef maakt gebruik van verse ingrediënten en bouwt de Pho bouillon op de klassieke manier op. Met de verse wortel, Daikon en rijstnoodles is dit een heerlijke dampende kom geluk! Of wat dacht je van een vers gerolde summer roll? Een rijstvel bomvol smaken van de munt, basilicum en heerlijk gekruide tofu. Dip hem in de traditionele Nuoc Cham dip en je weet niet wat je proeft! Al onze gerechten zijn 100% veganistisch en vrij van dierlijke producten, zonder dat dit ten koste gaat van de smaak. Benieuwd naar ons volledige menu? Bekijk dan onze menukaart.

De Vietnamese bar

Check ook onze Vietnamese drankjes op de drankenkaart. Vooral de Vietnamese drip coffee is er eentje die je niet wilt missen na een heerlijke lunch. Een beetje gecondenseerde kokosmelk in het glas en je waant zo weer helemaal in het kleurrijke en warme Vietnam.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!