Loading...

Ben je op zoek naar een plek om met jouw team te lunchen, dineren, vergaderen of borrelen, bij Veganees in Amsterdam ben je aan het goede adres. We kunnen grote groepen faciliteren (eten tot 100 personen en borrel tot 200 personen), daarnaast hebben we een vergaderzaal die apart te huren is (max 14 personen). Er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt en met het ov ben je ook binnen no time voor onze deur. En het allerbeste, alles is vegan dus dit past helemaal in jullie duurzaamheidsbeleid. Eten bij de Veganees is niet alleen heel erg lekker, het laat ook aan je zakelijke relaties zien dat duurzaamheid hoog in het vaandel staat. Meer weten? Mail naar info@veganees.com of bel ons op +31 20 303 9567.

Zakelijk diner in Amsterdam

Voor een zakelijk diner helpen we je bij Veganees graag verder. Met onze ervaring in het serveren van groepen tot 100 personen helpen we je graag met jouw event. Heb je carnivoren in jouw team? Geen probleem, met onze veelzijdige kaart en super smaakvolle gerechten geven we ook hen een onvergetelijk business dinner in Amsterdam.

Zakelijke lunch in Amsterdam

Wil je een lunch organiseren met jouw bedrijf, team of zakelijke contacten? Met onze uitgebreide lunchkaart hebben we voor ieder wat wils. Voor jouw business lunch in Amsterdam kunnen we alle kanten op, het leukste is echter om ons lunchmenu af te nemen. Wij zetten dan de tafel vol met lekkers, jullie hoeven er alleen maar van te genieten. 

Zakelijke borrel / Vrijdagmiddagborrel in Amsterdam

Vrijmibo, het mooiste moment van de week. Kom naar Veganees voor speciaalbiertjes uit Amsterdam, kleurrijke cocktails en lekkere hapjes zoals kimchi-kroketjes, samosa’s en spring rolls. Dus ook voor een vrijdagmiddagborrel in Amsterdam ben je bij Veganees aan het goede adres!

Kerstborrel

Moet jij een kerstborrel organiseren op je werk, we got you covered! Mail ons op info@veganees.com of bel naar +31 20 303 9567 voor ons kerstborrel pakket. Inclusief ons 3 rondes favourites menu, DJ, fotograaf en hapjes tijdens het feest. Afhankelijk van de grootte van de groep is het mogelijk om het restaurant volledig af te huren. Hiermee organiseer jij dé perfecte kerstborrel op locatie!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!